Centre de Psicologia i Logopèdia 5 Sentits

C/ Major núm 1 entresòl 2a

08110 Montcada i Reixac

Barcelona

Laia "Psicologia" Tel. 606 2513 81

Espe "Logopèdia" Tel. 651 912 707

Si té algun dubte o desitja obtenir més informació sobre els nostres serveis poseu-vos en contacte amb nosaltres des del nostre número de telèfon o correu electrònic, o mitjançant el següent formulari.

He llegit i accepto la Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Centre de psicologia i logopèdia 5 sentits CB amb la finalitat d'atendre les seves consultes i permetre informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostres adreça: C / Major núm 1 entresòl 2a - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per al tractament dels mateixos.
Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem també exprés per enviar-li publicitat dels nostres serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic 5sentits@centre5sentits.net