La salud mental de la ciudadanía es la prioritaridad de Barcelona después del atentado de la Rambla
La salud mental de la ciudadanía es la prioritaridad de Barcelona después del atentado de la Rambla
entrada publicada 7 noviembre, 2017

Se pone en marcha una estrategia para ofrecer atención psicológica adecuada a medio y largo plazo tanto a las personas afectadas más directamente como al conjunto de la población El abordaje del bienestar psicológico de la población barcelonesa después del atentado de la Rambla ha sido el eje central de la... llegir més →

CONTACTA'NS

He llegit i accepto la Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Centre de psicologia i logopèdia 5 sentits CB amb la finalitat d'atendre les seves consultes i permetre informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostres adreça: C / Major núm 1 entresòl 2a - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per al tractament dels mateixos.
Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem també exprés per enviar-li publicitat dels nostres serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic 5sentits@centre5sentits.net